Jógaórák testreszabva

Jógaórák testreszabva

Tapasztalt jógaoktatóként személyre szabott, tematikus oktatási rendszerben segítek feltérképezni saját igényeidet, fejleszteni a képességeidet és kiterjeszteni a határaidat. Különböző technikák gyakorlásával (légzés, mozgástudatosság, relaxáció, pránajáma, meditáció és testgyakorlatok) rugalmas időbeosztásban sajátíthatod el a jóga alapjait, vagy fejlesztheted tovább eddigi tudásodat!

Adj egy esélyt magadnak, és próbáld ki milyen, amikor csak rád figyelnek! A foglalkozásokat a klasszikus hatha jóga mentén építem fel, figyelembe véve a gyakorló(k) adottságait, aktuális állapotát, a közösön kitűzött cél érdekében.

Válassz egy területet, ami érdekel:

Az órák ráhangolódással kezdődnek, majd egy átfogó bemelegítés követi ezt. Fő gyakorlatok (melyek tartalmazzák a készség és képességfejlesztést) és levezetés, kompenzálás sorrendjében haladunk tovább. Az órát mindig relaxációval zárjuk, ígény szerint légzőgyakorlatokkal, meditációval, beszélgetéssel.

Árak:
1 fő – 9o perc / 10.000 Ft / alkalom (terembérlés esetén +2eFt bérleti díj)
2 fő – 90 perc / 14.000 Ft / alkalom (terembérlés esetén +2eFt bérleti díj)
illetve 5 vagy 1o alkalmas bérletkedvezmény!
Céges, kiscsoportos órákkal, rendezvénnyel kapcsolatban kérlek emailben keress meg!

Helyszín:
– Kényelmesen a Te otthonodban, vagy a 12. kerületben (BAH csomópont környéke),
– Terembérléssel (ebben az esetben +2 eFt bérleti díj).

Az első találkozás előtt egy ingyenes konzultációt szoktam tartani, ahol átbeszéljük az aktuális állapotodat, illetve igényeidet!

Jelentkezés: krisztina.cze@gmail.com