Relaxáció és Stresszoldás tanfolyam

Relaxáció és Stresszoldás tanfolyam

2022. JANUÁR 17-TŐL FEBRUÁR 21-IG 6 ALKALOMMAL HÉTFŐI NAPOKON 17:30-19:00-IG
ÁR: 15 000 FT / 6 ALKALOM
JELENTKEZÉS: krisztina.cze@gmail.com

Helyszin: AJNA Mozgás-, és Jógastúdió
1113 Budapest, Bartók Béla út 80.

Feszült vagy? Szeretnél olyan gyakorlatokat tanulni, amelyek könnyedén és kevés gyakorlással is azonnali eredményt hoznak? A tanfolyam ebben kíván egyszerű és jól működő technikákat adni:
– megtanulni lazítani fizikai, energetikai és mentális szinten
– felismerni a mindennapokban azokat a helyzeteket, amelyekben feszültté válunk, megtanulni tudatosítani (életünk minden területén tudatosabbá válni),
– az így kialakult feszültséget oldani

Ezért a különböző relaxációs technikák mellett kiemelt szerepet kapnak a test feszültségeit oldó gyakorlatok, légző- és idegrendszert hangoló gyakorlatok és különböző mentális technikák, amelyek segítenek felkészültebbé és ellenállóbbá válni a stresszel szemben.

Kiemelten foglalkozunk:
– a test fizikai feszültségeinek oldásával
– érzelmi és mentális feszültségek felismerésével, elengedésével
– relaxációs gyakorlatokkal, mélyrelaxációval
– ellazulást támogató légzőgyakorlatokkal
– önismerettel
– otthoni gyakorlás felépítésével

A tanfolyam egyes részeiről felvétel készül, amely írásos jegyzettel egészül ki, így segítve az otthoni gyakorlás kialakítását.

Milyen hatása van a rendszeres gyakorlásának?
– erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, növeli a vitalitást/teherbírást, hozzásegít a pihentetőbb alváshoz, fejleszti a koncentrációt, jótékonyan hat a keringésre/hormonrendszerre/emésztésre, összeszedetté tesz, fejleszti az önismeretet, fejleszti a személyiséget, javítja a kapcsolatrendszert, csökkenti az aggódást/túlgondolkodást, átláthatóbbá és tudatosabbá válnak döntési folyamataink, elégedettebbé, kiegyensúlyozottabbá, örömtelibbé és békésebbé tesz.

Minden érdeklődőt szeretettel várok, semmilyen mozgásos előképzettség nem szükséges! Az órák teljesen kezdőknek, illetve haladóbb gyakorlóknak is ajánlottak.

Hatha Jóga Életmód képzés

Október 16-tól induló 72 órás képzés, amely a jóga rendszere (testgyakorlatok, légző gyakorlatok, relaxáció, meditáció, életmódtanácsok, önismeret) által nyújtott ismereteket oktatja intenzív gyakorlati órákkal, elméleti és a saját gyakorlást-, a saját tapasztalat megszerzését előtérbe helyező foglalkozásokkal, ezáltal egy teljes rendszerbe foglalt tudást kínál.

Jelentkezés és bővebb információ: https://pest.aumjoga.hu/hatha-joga-eletmod-kepzes/?fbclid=IwAR2j71GKM9oTen4W6QY9hpO7YncC_c8d93bUEnHivxidX9oAtbRxfefeh4Y

Flow tanfolyam
Stabilitás a változásban

A Szeptember o9.16-án induló tanfolyam témája a változásban megélhető stabilitás, ennek aspektusai, feltétele, támasza, mindezek feltérképezése.

Jelentkezés és bővebb információ: http://www.ajnajoga.hu/araink/373-flow-tf?fbclid=IwAR0j4tvSCYHIeTQILHuP9RY7CuAYURbOP9H2FXq31yGEANRX4dv8RReOWvc

További Aktualitásokért érdeklődj nálam: krisztina.cze_kukac_gmail_pont_com