Ingyenes Relaxáció videó

Mit ad az ingyenes relaxáció videó? Több energia, feltöltődés, stresszoldás és pihenés – napi 25 percben. Próbáld ki ezt az egyszerű és kényelmes relaxációs módszert!

Feszült vagy? Szeretnél olyan gyakorlatokat tanulni, amelyek könnyedén és kevés gyakorlással is azonnali eredményt hoznak?

Küldöm az INGYENES relaxáció videót, kérlek add meg az emailcímed!

Pipáld be, ha szeretnél értesülni élő és online tanfolyamaimról, ingyenes videókról, cikkekről. Bármikor le tudsz iratkozni! Ha nem pipálod be, akkor nem értesülsz semmiről!

Ki vagyok én?

A jóga a mindennapjaim szerves részévé vált, az elején kisebb nagyobb kihagyásokkal de kb 20 éve gyakorlok, 8 éve vezetek csoportos és egyéni foglalkozásokat, képzéseket. Volt idő amikor a fizikai gyakorlás került hangsúlyba, és olyan is, amikor erre nem volt lehetőségem és a jógát másban kellett megtaláljam, élnem.

Az óráimon kiemelt szerepet kap az önismeret, a tudatosság és az önfejlesztés, amely a hétköznapi életben is segítségedre lesz. Legyen szó akár tartásjavításról, vagy a hétköznapok mélyebb megéléséről, az ászanák mélyítéséről. Feltérképezni azt, amiben fejlődni szeretnél, ehhez közösen kialakítani egy célrendszert és személyre szabottan, elfogadóan de motiválóan kísérni végig ebben a folyamatban. 

Czeizler Krisztina – RYT-500, Hatha és Vinyasa Flow Jóga, meditáció és relaxáció oktató https://www.facebook.com/jogaesflowhttps://jogaesflow.hu/