Egyéb kategória

Őszi kezdő jóga tanfolyam / BETELT /

Őszi kezdő jóga tanfolyam / BETELT /

Középpontban az egyensúly!

Az ősz a változás ideje, ilyenkor az elengedés és a stabilitás kerül a középpontba! Megtalálni a számunkra ideális középpontot (egyensúlyt), néha nem is olyan egyszerű. A tanfolyamon ezért olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek az őszi időszakban támogatnak: segítik az elengedést és fejlesztik a stabilitást, segítenek erősebbé és rugalmasabbá válni. Javítják a különböző tartásproblémákat (megerősítenek, regenerálnak testben és lélekben) és hatékonyan oldják a stresszt, összességében jobb közérzetet adnak!

Kiemelten foglalkozunk az egyensúly gyakorlatokkal (és ezáltal az idegrendszerrel), így fejlesztve a koncentrációs képességet, a belső biztonságérzetet és a magabiztosságot.

Az órák felépítése:
– bemelegítés, célzott gyakorlatok erősítésre és nyújtásra, a képességek fejlesztésére, relaxáció, légzőgyakorlatok
– igény szerint beszélgetés az ősz minőségéről, az ebben az időszakban javasolt mozgásformákról, támogató gyakorlatokról, táplálkozásról és életvitelről, a hétköznapokban megélhető egyensúlyról, az egyensúly különböző aspektusairól.

A foglalkozáshoz nem szükséges előzetes jógatapasztalat, de ha már jógáztál (vagy gyakorlottabb jógázó vagy), akkor is fejlesztheted és mélyítheted tudásodat, önismeretedet. Kifejezetten ajánlom azoknak, akikben sok a belső bizonytalanság, esetleg nehezen összpontosítanak, nehezen élik meg a változást, vagy pont ellenkezőleg túlzottan engedékenyek, növelnék fizikai erőnlétüket, alkalmazkodó képességüket, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a jóga iránt!

Időpontok:
Szeptember 13. szerda 19:15-20:45
Szeptember 20. szerda 19:15-20:45
Szeptember 27. szerda 19:15-20:45
Október 4. szerda 19:15-20:45
Október 11. szerda 19:15-20:45
Október 18. szerda 19:15-20:45
Október 25. szerda 19:15-20:45

Jelentkezés után e-mailben veszem fel veled a kapcsolatot.

A tanfolyam ára: 7 alkalom – 23 000 Ft/fő

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük