Stresszoldás, relaxáció

A stressz életünk része, nem mindegy hogy ennek hatására hogy reagálunk, és milyen hosszan vagyunk kitéve a különböző mélységű-erősségű feszültségeknek. Tudunk e tenni valamit ellene, illetve milyen eszközökkel rendelkezünk a stressz tüneteinek enyhítésére, azok megszüntetésére?

A stresszoldó órák ebben tudnak egyszerű és jól működő technikákat adni:
– a test fizikai feszültségeinek oldása (jóga és más egyszerűen végezhető mozgásos gyakorlatok)
– érzelmi és mentális feszültségek felismerése, elengedése (fizikai gyakorlatok, megkülönböztető gyakorlatok – pl. feszültség/ellazulás -)
– megtanulni lazítani fizikai, energetikai és mentális szinten (fizikai gyakorlatok és relaxáció, légzőgyakorlatok)
– felismerni a mindennapokban azokat a helyzeteket, amelyekben feszültté válunk, megtanulni tudatosítani (életünk minden területén tudatosabbá válni), és az így kialakult feszültséget oldani (jelenlét gyakorlatok)

Milyen hatása van rendszeres gyakorlásának?
– erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, növeli a vitalitást-teherbírást, hozzásegít a pihentető alváshoz, fejleszti a koncentrációt, jótékonyan hat a keringésre, a hormonrendszerre, az emésztésre.
Összeszedetté tesz, fejleszti az önismeretet és a személyiséget; javítja a kapcsolatrendszert, csökkenti az aggódást-túlgondolkodást; átláthatóbbá és tudatosabbá válnak döntési folyamataink, elégedettebbé, kiegyensúlyozottabbá, örömtelibbé és békésebbé tesz.

AZ ÓRÁKON VALÓ RÉSZVÉTELHEZ SEMMILYEN ELŐKÉPZETTSÉG, VAGY ELŐZETES JÓGATAPASZTALAT NEM SZÜKSÉGES!
BÁRKI SZÁMÁRA BIZTONSÁGGAL VÉGEZHETŐ – előzetes konzultációval.

Jelentkezz itt: krisztina.cze@gmail.com