Egyéni Jóga Alaptanfolyam

A tanfolyam a jóga világába vezet be, magabiztos alapokat adva a testgyakorláshoz, légző és relaxációs, meditációs gyakorlatok elsajátításához, és egy egészséges és jelenléttudatos élet kialakításához.

A foglalkozások személyesen zajlanak, a 12. kerületben (Déli pályaudvarhoz közel), vagy nálad.
Egy foglalkozás 1,5 óra hosszú. A teljes alaptanfolyam fél év, a Te időbeosztásodhoz igazítva heti 1-2 alkalom, igény szerint.

Mit tanulsz majd?
– biztonságos fizikai gyakorlás kritériumai
– jógaászanák (kb 80 féle testgyakorlat) és azok előkészítő és rávezető gyakorlatai
– saját típusodnak megfelelő gyakorlatsorozatok (tematikus gyakorlás pl.: tartásjavítás, erősítés, emésztésjavítást, stresszoldás, aktíváló-csendesítő sorozat, stb..)
– légzőgyakorlatok, stresszoldó gyakorlatok, relaxációs gyakorlatok
– meditációt előkészítő gyakorlatok, meditációs technikák, jelenlétgyakorlatok
– testtudatosság, légzés tudatosság, és jelenlét tudatosság
– életviteli javaslatok, jógafilozófia
– a hosszútávú egyéni gyakorlásodat támogató motiváció

Képzett oktatóként abban tudok segíteni, hogy biztonsággal indulj el a jóga útján és megtanuld, hogyan gyakorolj sérülésmentesen, mire figyelj, egyáltalán mit, mikor és hogyan gyakorolj.

Az első alkalom egy ingyenes konzultáció, ahol lehetőséged van megismerkedni velem, feltenni kérdéseidet, és átbeszélni a teljes folyamatot. Ezért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot:

Jelentkezz itt: krisztina.cze@gmail.com

A fél éves alaptanfolyam díja: 250.000 Ft, amely magában foglalja a teljes tanfolyami anyagot (írásos jegyzet, igény szerint videofelvételek a könnyebb gyakorlásért, konzultációs lehetőségek a heti alkalmakon kívül). Részletfizetésre van lehetőség!