Egyéb kategória

Pihenőnap – tavaszi kikapcsolódás workshop

Pihenőnap – tavaszi kikapcsolódás workshop

Stresszoldás és kikapcsolódás a tavasz jegyében
Április 21., 10.00-14.00 
Downdog Hegyvidék

Kell legalább egy nap, egy kis idő önmagadra ahol kikapcsolhatsz, feltöltődhetsz és új élményekkel gazdagodhatsz. A tavasz a frissesség és a lendület ideje, ám ez nem mindig megy könnyedén, főleg ha túl sok a stressz az életünkben! Ebben az időszakban sokaknál megjelenik a tavaszi fáradtság, ezért ezen a foglalkozáson lazítani és töltekezni fokunk, a stresszoldás alap pilléreivel foglakozunk a tavasz jegyében.

Az energiavesztés pótlására olyan egyszerű gyakorlatokat végzünk, amely mindenki számára elvégezhető:
Könnyed mozgás: tavasszal a nap melegétől a természet elkezd felmelegedni és beindul az áramlás. Ugyanez történik bennünk is, viszont a testünkben (és mentális állapotunkban) jelenlévő feszültségek akadályozzák ezt az áramlás. Ezért könnyű áramlást segítő gyakorlatok végzünk, amelyek segítenek feloldani ezeket a blokkokat. 
Stresszoldó és idegrendszert támogató gyakorlatok: egyszerű légző és relaxációs, a testtudatosságot növelő gyakorlatok, amelyek bármikor elvégezhetőek.
Alkotás: a tél szürkesége után tavasszal minden virágba borul, színes, illatos, hangokkal teli. Egy kötetlen játékra lesz lehetőséged, ahol fizikailag is kapcsolódhatsz a tavasz színes elemeihez, illatához és ízeihez (tea), általuk önmagadhoz
Relaxáció: a foglalkozás végét egy különleges mélyrelaxációval zárjuk, ahol kipihenheted és feltöltheted magadat. Az ellazulást a hangok segítik majd, könnyedén ringatnak, vezetnek az ellazulásban.
Elmélet: szó lesz a tavaszt minőségéről, támogató gyakorlatairól, a stresszoldásról és annak fontosságáról, de felteheted kérdéseidet is!

A foglalkozás bevezető alkalma a Tavaszi Stresszoldás 6 alkalmas programnak (link). 

A foglalkozás ára: 8.000 Ft

Jelentkezés: krisztina.cze@gmail.com
A jelentkezés után egy emailben veszem fel veled a kapcsolatot.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük