Egyéb kategória

Újra áramlásban – 6 alkalmas stresszoldó tanfolyam

Újra áramlásban – 6 alkalmas stresszoldó tanfolyam

Május 2., 19.00-20.30 csütörtökönként 6 alkalommal
Downdog Hegyvidék

Minél inkább észrevesszük és kioldjuk a feszültséget, annál inkább visszatér az életünk az áramlásba! 

Stressz hatására a szervezet bekeményedik, blokkok, merevségek és – ha nem sikerül kioldani mindezt – egy befeszült érzelmi állapot marad jelen. Hogy ezeket a befeszüléseket hatékonyan tudjuk kezelni, több oldalról kell támogatnunk önmagunkat. A tavaszi időszak nagyszerű lehetőséget ad erre, hiszen ilyenkor a természetben is minden nyílik és életre kel, újra áramlásba kerül!

A stresszoldás alap pilléreivel foglalkozunk:
Mozgás: bárki számára könnyen elvégezhető gyakorlatok, amelyek segítenek ellazulni, kimozdulni, felfrissülni és beindítják az áramlást
Tartásjavítás: fizikailag is foglalkozunk a belső erővel, a gyakorlatokkal segítjük tudatosítani és fejleszteni belső támaszunkat az ellenálló-, és stressztűrő képesség érdekében.
Légzés: az egyik legegyszerűbb technika a stresszoldásra a saját légzésed megismerése, ezért kiemelten foglalkozunk a mellkasi térrel. Gyengéden nyitjuk, ápoljuk és könnyítjük ezt a területet.
Stresszoldó és idegrendszert támogató gyakorlatok: egyszerű relaxációs és testtudatosságot növelő gyakorlatokat tanítok, amelyek bármikor elvégezhetőek. 
Belső biztonság és érzelemszabályozás: foglalkozunk az idegrendszer önszabályozó-, és újrahangoló képességével, a koncentráció fejlesztésével. Keressük és fejlesztjük a saját belső biztonságérzetet, a belső nyugalmi állapot újra felfedezését és megteremtését.
Jelenlét gyakorlatok: segítenek újra kapcsolódni önmagaddal, megtanulod majd miként végezd ezt elfogadóan és mit tegyél akkor mikor elárasztanak a nehéz érzések, vagy a tehetetlenség.
Játékos és kötetlen alkotás: megismerkedhetsz olyan eszközökkel, amelyek segítenek játékosan kapcsolódni az érzéseidhez, ezáltal jobban rálátni és megérteni őket, vagy egyszerűen csak fellazítani egy szorongatott állapotot.
Elmélet: a stressz fiziológiája, stresszfaktoraink megismerése, a stressz oldása, ellenálló képesség növelése a stresszel szemben. A bioritmus, hormonok, táplálkozás, életvitel, a relaxáció és meditáció elmélete és gyakorlata a mindennapi életben. 
– Beszélgetés, jegyzet, hangfelvétel a relaxációkról.

Kiknek szól?
Ha úgy érzed, hogy szeretnél változtatni, szeretnél megismerkedni a mindfulness és relaxáció világával, szeretnél egyszerű eszközöket és segítséget kapni a saját magad jólétéért, esetleg túl sok a stressz az életedben és szeretnél tenni magadért, vagy kikapcsolódásra vágysz egy könnyed de tartalmas programra – szeretettel várlak a foglalkozáson! Semmilyen előzetes mozgásos vagy más tapasztalat nem szükséges a részvételhez! Akkor is szívesen várlak, ha már gyakorlottabb vagy, mélyítenéd tudásodat, nyitott vagy a fent leírt gyakorlatokra.

A foglalkozás díja: 35.000 / fő (az ár tartalmazza a letölthető hanganyagokat, relaxációs gyakorlatokat, jegyzetet az otthoni gyakorláshoz)
Earlybird ár 30.000 / fő 04.24. éjfélig!
A részvétel a 10.000 Ft előleg – vagy a teljes összeg – befizetésével válik érvényessé. Lemondás esetén a befizetett összeg vissza nem téríthető, de átruházható másra!

Jelentkezés: krisztina.cze@gmail.com
A jelentkezés után egy emailben veszem fel veled a kapcsolatot.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük