Egyéb kategória

Egyéni Jóga oktatás – Személyre szabottan

Különleges lehetőség egy hosszú távú együttműködésre, amely nem csak 1-1 egyéni jógaóráról szól, hanem keretrendszerben gondolkodva, személyre szabottan vezet végig.

Az átlalános folyamat kb 2 hónap hosszú (1o foglalkozás – heti 1-2 alkalom), amely rugalmasan a Te időbeosztásodhoz igazodik. Ez éppen annyi idő, hogy megtapasztald a pozitív változást és elég arra is, hogy motiváljon a továbbiakban.

Miben tudok segítni?
– egészségmegőrzés, fejlesztés, életmódváltás
– fizikai erőnlét és rugalmasság fejlesztése
– stresszkezelés a testben és a hétköznapokban
– mozgásszervi problémák, állapotjavulás, test és mozgástudatosság fejlesztése
– légzés, relaxáció, meditáció
– önbizalom, kommunikáció, ön-erő fejlesztés
– nőiség, anyaság, belső gyermekkel való kapcsolódás
– alvás problémák, emésztési zavarok

Már próbáltad a jógát és kudarc volt?
Adj neki még egy esélyt!

Ebben a folyamatban a hangsúly a személyre szabott előkészítésen van! A jóga jóval több, mint testgyakorlás: a különböző technikákkal (légzés, mozgástudatosság, relaxáció, pránajáma, meditáció és testgyakorlatok) sokkal nagyobb sikert érhetsz el, mintha belekényszerítenéd a tested valamibe, amire nincs felkészítve és fáj.

Tapasztalt oktatóként abban tudok segíteni, hogy együtt keressük meg azt a gyakorlatot és technikát, ami a legeredményesebb számodra!

Többen javasolták a jógát, de még nem próbáltad?

Elijesztett a nyakatekert pózok sokasága, a terembejárás, időpontfoglalás, a divatos ruhák és kiegészítők tömkelege? Megértem! A jóga divatos lett és ez nem véletlen, hiszen ha megfelelően végezzük csodás gyógyulást hoz testnek és léleknek. De mit is jelent a megfelelő?
Rendszeresség, pontosság és gyakoriság.
Mindezt úgy, hogy közben még fejlődjünk is és ne ártsunk a testünknek, ne erőltessünk magunkra olyan nézeteket, amelyekkel nem tudunk azonosulni.

Képzett oktatóként abban tudok segíteni, hogy biztonsággal indulj el a jóga útján és megismerd az alapokat, megtanuld, hogyan gyakorolj sérülésmentesen, mire figyelj, egyáltalán mit és hogyan gyakorolj.

Árak és helyszín:
A 10 alkalmas folyamat ára 120.000 Ft, egy foglalkozás 1,5 órás.
Helyszín lehet:
– kényelmesen a Te otthonodban,
– 12. kerületben a BAH/MOM Parkhoz közel
– terembérléssel (ebben az esetben +terembérleti díj)

Az első alkalom egy ingyenes konzultáció, ahol lehetőséged van megismerkedni velem, feltenni kérdéseidet, illetve közösen átbeszélni a kitűzött célt. Ezért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot:

Jelentkezés: krisztina.cze@gmail.com

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük