Egyéb kategória

Kezdő jóga tanfolyam – BETELT!

Kezdő jóga tanfolyam – BETELT!

Középpontban a tartásjavítás!

Nov. 15 – dec. 20., szerda 19.15
Középpont jógastúdió

Ezen a 6 alkalmas foglalkozáson betekintést kaphatsz abba, hogyan segíti a jóga a különböző helytelen testtartásból eredő problémák gyógyítását. Kiemelten foglalkozunk a tartásjavítással, a gerinc egészségével, a csípő és a vállöv területével és minden olyan területtel, ami a testtartásunkon és a helyes testhasználaton keresztül a jó közérzethez vezet.

A minket ért hatásokra különbözőképpen reagálunk: gerinc-, vagy emésztési problémák, túl sok feszültség, az itt fáj-ott fáj kezdődő tünetei egyik kiváltó oka lehet a helytelen testtartás és az a mód ahogyan a testünket használjuk (pl. vezetés, járás, tehercipelés közben), illetve a testben és elmében felhalmozott feszültség. 

Mivel foglalkozunk?
– aktív erősítő és nyújtó gyakorlatok az ideális testtartásért
– feszültségoldó és relaxációs gyakorlatok a feszültség oldására
– egyszerű légzőgyakorlatok a jobb közérzetért 
– test és jelenlét-tudatosság növelése a különböző gyakorlatokon keresztül (tudatos és örömtelibb élet)

Az itt végzett gyakorlatokkal a tartásjavítást célozzuk meg, mégis pozitív hatásuk nem csak a gerincre hat ki, hanem általuk egyszerre javul a belső szervek egészsége is (jó emésztés), a légzés minősége (könnyedebb, tisztább, mélyebb légzés), fejlődik a mozgáskoordináció és az egyensúly, javul a keringés (nyirok, szív és érrendszer), a mentális egészség, erősödik az immunrendszer, így összeségében a jóga rendszeres gyakorlása jobb és egészségesebb életminőséghez vezet.

Még nem jógáztál, de kipróbálnád? Szeretnél foglalkozni magaddal és javítani aktuális állapotodon? Gyere el bátran! Az órák mindig a jelenlévők állapotához és igényeihez igazodnak, a gyakorlatok elvégzéséhez nem szükséges előzetes jóga vagy más mozgásos tapasztalat!

Jelentkezés: krisztina.cze@gmail.com

A jelentkezésnél kérlek jelezd felém, ha bármilyen fizikai (mozgásszervi vagy szervi) problémád van!

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük