Egyéb kategória

Meditáció tanfolyam indul 2024. februárban!

Meditáció tanfolyam indul 2024. februárban!

Bevezetés a meditációba
(online és offline is elvégezhető)

A 6 alkalmas tanfolyam könnyed és alapos bevezetés nyújt a relaxációs és meditációs gyakorlatok világába. Könnyed, mert olyan technikákat tanulunk, amiket bárki el tud végezni (előzetes jóga vagy másmilyen tapasztalat nélkül). Alapos, mert szisztematikusan haladunk végig a gyakorlatok felépítésén. 

Különlegessége ennek a tanfolyamnak, hogy előre felvett, otthon végezhető felvételeket (tartásjavító és nyújtó gyakorlatok) kapsz majd. Ezzel segítelek az egészséges testtartás és közérzet fejlesztésében, hogy végre ne az ülés kényelmetlensége legyen az akadály!

Az órákon foglalkozunk stresszoldással, relaxációs és meditációs előkészítő és fejlesztő gyakorlatokkal és az idegrendszer támogatásával. Ezt követően mindig relaxációval folytatjuk, majd fokozatosan vezetjük be az egyszerűen megtanulható meditációs technikákat.

A tanfolyam tartalma:
– tartásjavító gyakorlatok a kényelmes és stabil ülésért (5 db komplex gyakorlatsor, 15-30-60 percesek, hogy kiválaszthasd azt, amit az időd megenged)
– ellazító és nyújtó gyakorlatok a test feszültségeinek oldására
– a relaxáció és meditáció elmélete, gyakorlata a mindennapi életben
– meditációs testhelyzetek
– a légzés szerepe, a helyes légzés
– idegrendszert nyugtató és töltő gyakorlatok 
– relaxációs és meditációs technikák
– stresszoldó gyakorlatok
– otthoni gyakorlás felépítése
– beszélgetés, jegyzet, hangfelvétel a relaxációkról, meditációs gyakorlatokról

Ha szeretnél megismerkedni a meditáció és relaxáció világával, kezdő vagy, vagy már gyakoroltál ilyesmit de mélyítenéd, pontosítanád a tudásodat, esetleg túl sok a stressz az életedben, kikapcsolódásra vágysz – szeretettel várlak a foglalkozáson! Semmilyen előzetes mozgásos vagy jógatapasztalat nem szükséges a részvételhez.

A tanfolyam ára 35.000 / fő (a hang-, és videó felvételek korlátlanul elérhetőek maradnak, így folytathatod az otthoni gyakorlást!)

A személyes részvétel száma korlátozott (max. 8 fő), ami lehetőséget ad egy közvetlenebb és személyre szabottabb kapcsolat kialakításához, a gyakorlatok elmélyítéséhez.
A PROGRAM MÁRCIUSTÓL ONLINE IS ELVÉGEZHETŐ A SAJÁT IDŐBEOSZTÁSOD SZERINT, EGYÉNI KONZULTÁCIÓVAL KISÉRVE (amelyet az ár tartalmaz)!

Személyes részvételi Időpontok:
2024. február 19., hétfőnként 6 alkalommal 17.30-19.00, Helyszín: Középpont Jógastúdió

Jelentkezés: krisztina.cze@gmail.com

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük